13+4 hamileyim. Dün çok sancım olduğu için doktora gittim. Bi sıkıntı olmadığını söyledi ama progestan 200 mg fitil yazdı. Kullanmakta tereddüt ediyorum. Sonuçta bi sıkıntı yok. Daha önce kullanan oldu mu

6 Yanıt

H
HeyMom Annesi24 Temmuz 2026

12+5 deyim. Kalp atışlarını duyduğumuzdan beri kullanıyorum. Bir zararı olduğunu sanmıyorum. Doktorunuz önerdiyse kullanın

H
HeyMom Annesi25 Temmuz 2026

Önerdi hatta sancılarım da devam ediyor ama kullanmadım daha dün çok düşündüm ama tereddüt ettim

H
HeyMom Annesi29 Temmuz 2026

3 haftalık hamileliğimi ögrendiğim andan beri kullanıyorum bi sıkıntı olmuyor

H
HeyMom Annesi29 Temmuz 2026

Progestan bebeğin daha iyi tutunmasını sağlar diye biliyorum ben de kullanıyorum

H
HeyMom Annesi30 Temmuz 2026

Bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor ve kanama alanı varsa onu azaltıyor. Yani kullanmamakla risk alırsınız. Üstelik doktorunuz vermiş. Ben kullanıyorum 6.haftamdan beri. Şu an 13.haftadayım. 14e kadar kullanacağım. Tavsiyem doktorunuz verdiyse siz de kullanın

H
HeyMom Annesi30 Temmuz 2026

3 gündür kullanıyorum. Sancılarım da hafifleme var. On gün sonra randevum var o güne kadar kullanıcam doktoruma sorarım tekrar

Topluluk paylaşımları üyelerimize aittir ve gizlilik gereği isimsiz yayınlanır. İçerikler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır; tıbbi tavsiye yerine geçmez. Sağlığınızla ilgili kararlar için doktorunuza danışın.